Hjälp med hemsida?

I drygt 15 år har jag sysslat med webbpublicering och byggt diverse hemsidor, i år kanske jag får glädjen att göra din också?


Uppdaterar

Jag kan uppdatera och förnya er nuvarande WordPress-hemsida.

Bygger nytt

Jag kan bygga en helt ny hemsida från grunden, eller konvertera er nuvarande.

Webbpublicering

Syns man så finns man

ALLA HEMSIDOR BLIR GAMLA MED TIDEN

Uppdaterar befintlig hemsida

De flesta företag, föreningar och organisationer har sedan länge en hemsida, men tiden går fort och snart känns sidan gammal och eftersatt. En hemsida är på många sätt ett ansiktet utåt, ett modernt skyltfönster, och behöver därför vara up-to-date. Hemsidans yttre, dess struktur och sökbarhet på Google kan vara avgörande för om man når ut med sin information eller inte. Att dessutom ha en responsiv sida skapar ett professionellt intryck av er verksamhet.

Förr eller senare behöver er hemsida en uppfräschning, kanske både vad gäller struktur och utseende. I bland kan det vara enklare för någon utomstående att se vad som bör göras och vågar verkställa de stora förändringarna som kan lyfta en hemsida till en ny nivå.

Jag hjälper er gärna att strukturera och uppdatera er nuvarande hemsida, som byggts i WordPress!


”SYNS MAN SÅ FINNS MAN”

Bygger ny hemsida från grunden

Att inte ha en hemsida idag är lite som att ha en affär utan dörr. Nästan oavsett vad vi ska göra idag, börjar många av oss med Google. Vi söker nästan all information digitalt – vi söker upp den tjänsten vi är ute efter, kanske för att jämföra med andra eller bara för att kolla upp ett företag eller en organisation, om så bara för ett telefonnummer till en hantverkare.

När det kommer till marknadsföring kan man säga att ”Syns man inte finns man inte” och det gäller i stor utsträckning, inte minst när det kommer till webben. Finns man inte på internet riskerar man att gå miste om nya kunder eller nya medlemmar, eftersom det är svårare att nå ut med information.

Oavsett om du har ett företag eller är ansvarig för en förening, eller bara vill ha en helt vanlig blogg, så hjälper jag dig gärna att bygga en helt ny hemsida.

Att göra en hemsida idag är relativt enkelt. Med en dator uppkopplad till internet och med lite sökning på Google, får man snart kunskap om hur man lägger upp en användarvänlig plattform som möjliggör att skapa en funktionell och användarvänlig hemsida. Men utan några förkunskaper kan detta vara ett tidskrävande projekt. Därför finns jag här för att hjälpa!

JAG ANVÄNDER OCH BYGGER MED:

WordPress

WordPress är bland de enklaste och mest populära sätten att skapa webbplatser eller bloggar med. Det är ett gratis publiceringsverktyg (SMS – Content Management System), som med sin enkelhet möjliggör för användaren att utan någon fökunskap om hemside-programmering enkelt själv kan justera och hantera innehållet på sin webbsida eller blogg. Det är inte mycket svårare än att använda Word eller andra ordbehandlingsprogram.

webbpublicering

Några fördelar med WordPress

Responsiva webbplatser

Ungefär 50% av webbtrafiken kommer idag från mobiltelefoner och surfplattor. Därför är det viktigt att sidan anpassar sig till skärmens storlek.

Flexibelt

Det är enkelt att anpassa sidans utseende och med hjälp av fler än 55 000 tillägg (hjälpprogram) kan din webbplats i princip göra allt vad du behöver.

Enkelt och åtkomligt

Med WordPress får du en webbplats som är enkel att manövrera, och med WordPress mobil-app kan du enkelt och snabbt göra blogginlägg på språng.

Några saker jag hjälper till med

Med kunskap inom webbpublicering och med känsla för bild, form och design kan jag antingen ge er gamla hemsida ett ansiktslyft eller bygga en helt ny sida åt er.

Därutöver kan jag hjälpa till med:

Säkerhetskopiering

Mycket kan hända med en hemsida. D§ärför är det alltid en bra sak att regelbundet ta säkerhetskopior, om olyckan skulle vara framme.

Grundläggande SEO

För att öka synligheten på Google installerar jag ett SEO-verktyg (Search Engin Optimization) och gör en grundläggande anpassning.

Analysverktyg

Det kan vara intressant att följa trafiken på hemsidan, exempelvis för att se antal besökare. Vid intresse installerar jag ett analysprogram.

Introduktion

Vid behov och intresse tillhandahåller jag enkla introduktionsfilmer för WordPress och specifika delar på hemsidan jag levererat.

Nöjd-kund-garanti

Alltid nöjd-kund-garanti

För att du ska känna dig trygg!

Om du inte blir nöjd med det jag gjort, och jag inte lyckas omskapa till din belåtenhet, kommer du självklart inte att behöva betala någonting för mina nedlagda timmar.

Förhoppningsvis hamnar vi inte här, men för att du ska känna dig trygg med att anlita mig som din grafiker är det bra att du vet hur jag tänker. För mig är det viktigt att du är nöjd!

Ska vi göra detta tillsammans?

Ta kontakt och berätta om ditt projekt!

ELLER BÖRJA MED ETT SAMTAL

0739 38 11 33

0320 620 60