Hjälp med att bygga ny hemsida till ditt företag?

I drygt 15 år har jag sysslat med webbpublicering & webbdesign och byggt diverse hemsidor, i år kanske jag får glädjen att göra er också?


Uppdaterar

Jag kan uppdatera och förnya er nuvarande WordPress-sida.

Bygger nytt

Jag kan bygga en helt ny webbplats från grunden, eller konvertera er nuvarande.

Webbdesign / Webbpublicering

Din Webbyrå i Mark

Jag skapar personliga hemsidor anpassade efter ert företags behov och varumärke.

Som webbdesigner arbetar jag för att er hemsida ska få en ökad marknadsnytta,

så att ni når fler kunder och kan växa som företag.

Välkommen till en personlig webbyrå i Marks kommun som gör din digitala närvaro enklare!

Som er webbdesigner hjälper jag till med

Tilltalande design

Med känsla för bild och design skapar jag en hemsida med ett tilltalande utseende som ökar chansen att konvertera besökare till nya kunder.

Sökmotoroptimering (SEO)

För att öka synligheten på Google installerar jag ett SEO-verktyg (Search Engin Optimization) och gör grundläggande SEO-optimering för att ni ska synas.

Analysverktyg

För att säkerställa marknadsnyttan och ta nästa steg behöver man känna till trafiken och vad som genererar klick. Jag installerar ett analysprogram.

Hosting / Webbhotell

Varje hemsida behöver ett utrymme där filer etc sparas, från vilket domännamnet hämtar informationen. Jag kan sköta det åt er.

Uppdateringar

Att ständigt göra säkerhetsuppdateringar av sin hemsida är avgörande för att minska risken för haveri. Jag erbjuder serviceavtal där jag sköter det.

Säkerhetskopiering

Mycket kan hända med en hemsida. Därför är det bra att regelbundet ta säkerhetskopior, om olyckan skulle vara framme. Låt mig sköta det!

Digital annonsering

För att komplettera er sökmotoroptimering kan jag även hjälpa er med löpande annonsering via Google Ads.

Ny logga och grafisk profil

Ett företags logotyp är mer än bara en bild. Det är ett visuellt uttryck! Till den visuella kommunikationen hör även färger och typsnitt. Läs mer här…

Fotografering

En hemsida behöver bilder. Med bilder på personal och era produkter & tjänster ökar kundernas förtroende. Jag hjälpa till med det, i närområdet.

Naturligvis helt kostnadsfritt!

FÖR MIN WEBBDESIGN ANVÄNDER OCH BYGGER JAG MED:

WordPress

WordPress är bland de enklaste och mest populära sätten att skapa webbplatser eller bloggar med. Det är ett gratis publiceringsverktyg (SMS - Content Management System), som med sin enkelhet möjliggör för användaren att utan någon fökunskap om hemside-programmering enkelt själv justera och hantera innehållet på sin webbsida eller blogg. Det är inte mycket svårare än att använda Word eller andra ordbehandlingsprogram.

Webbdesign

Några fördelar med WordPress

Responsiva webbplatser

Ungefär 70% av webbtrafiken kommer idag från mobiltelefoner och surfplattor. Därför är det viktigt att sidan anpassar sig till skärmens storlek.

Flexibelt

Det är enkelt att anpassa sidans utseende och med hjälp av fler än 55 000 tillägg (hjälpprogram) kan din webbplats i princip göra allt vad du behöver.

Enkelt och åtkomligt

Med WordPress får du en webbplats som är enkel att manövrera, och med deras mobil-app kan du enkelt och snabbt göra blogginlägg på språng.

ALLA HEMSIDOR BLIR GAMLA MED TIDEN

Uppdatera befintlig hemsida

De flesta företag, föreningar och organisationer har sedan länge en hemsida, men tiden går fort och snart känns sidan gammal och eftersatt och en ny hemsida skulle gör gott. En hemsida är på många sätt ett ansiktet utåt, ett modernt skyltfönster, och behöver därför vara up-to-date. Webbsidans yttre, dess struktur och sökbarhet på Google kan vara avgörande för om man når ut med sin information eller inte. Att dessutom ha en responsiv sida skapar ett professionellt intryck av er verksamhet.

Förr eller senare behöver er site en uppfräschning, kanske både vad gäller struktur och utseende. I bland kan det vara enklare för någon utomstående att se vad som bör göras och vågar verkställa de stora förändringarna som kan lyfta en hemsida till en ny nivå.

Jag hjälper er gärna att strukturera och uppdatera er nuvarande sida, som byggts i WordPress!


"SYNS MAN SÅ FINNS MAN"

Bygga ny hemsida från grunden

Att inte ha en hemsida idag är lite som att ha en affär utan dörr. Nästan oavsett vad vi ska göra idag, börjar många av oss med Google. Vi söker nästan all information digitalt – vi söker upp den tjänsten vi är ute efter, kanske för att jämföra med andra eller bara för att kolla upp ett företag eller en organisation, om så bara för ett telefonnummer till en hantverkare.

När det kommer till marknadsföring kan man säga att "Syns man inte finns man inte" och det gäller i stor utsträckning, inte minst när det kommer till webben. Finns man inte på internet riskerar man att gå miste om nya kunder eller nya medlemmar, eftersom det är svårare att nå ut med information.

Oavsett om du har ett företag eller är ansvarig för en förening, eller bara vill ha en helt vanlig blogg, så hjälper jag dig gärna att bygga en helt ny hemsida.

Att göra en hemsida idag är relativt enkelt. Med en dator uppkopplad till internet och med lite sökning på Google, får man snart kunskap om hur man lägger upp en användarvänlig plattform som möjliggör att skapa en funktionell och användarvänlig hemsida. Men utan några förkunskaper kan detta vara ett tidskrävande projekt. Därför finns jag här för att hjälpa!

Jag tillhandahåller serviceavtal

för att göra din tillvaro enklare!

Avtalen är flexibla och vi kommer överrens om ett avtal som passart just ert företag, se det som exempel.

Enkel

200 kr/mån

Regelbunden Backup


Rådgivande telefon-/mail support


Vid kraschad sida ingår endast felsökning.

För åtgärd av kraschad sida tillkommer supporttimmar om 800 kr/h.

Rekommenderad

Standard

500 kr/mån

Regelbunden Backup,

säkerhetsuppdatering

& säkerhetsskanning


Rådgivande telefon-/mail support


Vid kraschad sida ingår felsökning. Samt åtgärd av fel inom ramen av 2h. Därefter tillkommer extra supporttimmar (800 kr/h)

Fullständig

700 kr/mån

Regelbunden Backup

säkerhetsuppdatering,

säkerhetsskanning

& realtidsbevakning

Rådgivande telefon-/mail support


Vid kraschad sida ingår felsökning & åtgärd.

Förvaltning

fr. 1500 kr/mån

Allt i avtal "Fullständig"

+ total förvaltning:

uppdatering av texter och övrig information, enligt era önskemål. Du kan luta dig tillbaka och jag sköter resten!

Priset avgöras av antal support-timmar,

i detta exempel ingår 2h.

Några frågor som kan dyka upp

  • Hur går det till?
  • Vad kostar en ny hemsida?
  • Kan jag sköta hemsidan själv?
Hur går det till?

Hur går det till?

Processen till en ny hemsida kan se ut ungefär så här:

Du som kund kontaktar mig. Vi bokar in ett kostnadsfritt möte/samtal där vi identifierar ert företags behov, syftet med hemsidan och vilka funktioner ni behöver. Vi samtalar även om hur sidan ska skötas, underhållas och utvecklas under de kommande åren. Vi bestämmer en ungefärlig tidsplan för projektets genomförande.

Jag skickar en offert med ett fast pris, som återspeglar det vi kommit överrens om

Material samlas in och levereras till mig. Jag gör ett första utkast (Mocups) på en utvecklingssida. Utifrån era synpunkter på utkastet färdigställs sedan hemsidan.

Den nya hemsidan leverars: publiceras och kontrolleras så att allt fungerar.

Vid intresse tecknas slutligen ett serviceavtal som passar ert behov. Med ett anpassat avtal kan ni sen luta er tillbaka och slippa oroas för att hemsidan inte fungerar. Jag kan se till att er sida har realtidsbevakning och sköta allt från backup till säkerhetsuppdateringar. Samt gå in som extern webbredaktör, med exempelvis kontinuerlig sökords-analys.

Vad kostar en ny hemsida?

Vad kostar en ny hemsida?

Att svara på den frågan är lite som att svara på frågan vad en bil kostar. Allt beror på hemsidans storlek och komplexitet. Vilka funktioner som ska implementeras och hur mycket av materialet som redan finns på plats. Om man behöver hjälp att producera bild, text, logga och grafisk profil etc. Graden av SEO-optimering påverkar också priset.

En bra hemsida måste anpassas efter varje företags behov, mål, strategi och budget. Låt oss därför ta ett snack om vad just ert företag behöver. Därefter sänder jag en offert med ett fast pris.

Kan jag sköta hemsidan själv?

Kan jag sköta hemsidan själv?

Naturligtis går det bra. Med WordPress som plattform ökar förutsättningen för att du utan någon förkunskap ska kunna lära dig enklare hantering som exempelvis: ändra i texten, byta bilder och göra blogginlägg etc.

Men utan förkunskap kan det vara tidskrävande och frustrerande när det kanske inte blir lika bra. Kanske vill du hellre ägna din tid åt det du kan oh gör bäst, och låta någon annan sköta allt som har med hemsidan att göra. Jag finns här för dig!

Ska vi göra detta tillsammans?

Ta kontakt och berätta om ditt projekt!

ELLER BÖRJA MED ETT SAMTAL

0739 38 11 33

0320 620 60